Lázeňská léčebna Kijev Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 116 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    90%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Семья с маленькими детьми
Сортировать по:
Show:

Marek Nečas

Пожилые пары, 4.11.2017

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Zuzana Beranová

одинокий путешественник, 9.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krásné ubytování Vlídný personál Dobré jídlo Příjemné procedury Nádherné okolí Hotel je přímo u kolonády

  • Nemáme připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Lím

Пожилые пары, 3.10.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
92 %
  • Chutné jídlo Možnost dokoupení obědů ve slušné cenové relaci

  • V parku příp. u hudebního pavilonu je málo laviček

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslava Kořínková

одинокий путешественник, 11.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 24.8.2017

Čeština

  • Overall rating
93 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
0
Cena/kvalita
7

Ladislav Pejša

одинокий путешественник, 13.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Obětavý personál, velmi dobrá strava, čistota, pohodlí.

  • Problém s parkováním. V okolí hotelu je mnoho zcela prázdných ulic se zákazem parkování. Správa města to se zákazy velmi přehání a odrazuje tím lázeňské hosty. V lázních je třeba zřizovat a udržovat pěší zóny, ale mimo tyto zóny by hotely a penziony měly mít rezervována parkovací místa.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 12.8.2017

Vysočina kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Smejkal

одинокий путешественник, 2.8.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
98 %
  • vše bylo na mimořádně kvalitní úrovni.

  • žádnou chybu,nebo závadu jsem nezjistil.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Josef

Пожилые пары, 23.6.2017

Zbiroh Česká republika

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anna Maršanová

одинокий путешественник, 1.6.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
80 %
  • že hotel byl v centru v blízkosti parku procedury přímo v hotelu uklizené pokoje ochotný personál

  • nelíbila se mi vrzající podlaha v pokoji

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Stanislava Švomová

одинокий путешественник, 23.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Hana Turková

Группы друзей, 3.5.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
88 %
  • Komfortní ubytování, kvalitně provedené procedury, vybavení moderními přístroji.

  • Příliš malá nabídka pro vegetariánskou stravu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Hubená

одинокий путешественник, 29.4.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Umístění Lázeňského domu. Procedury v jednom místě Výtahy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zuzana Kopřivová

одинокий путешественник, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Ubytování úžasné, pokoj s balkonem a výhledem na hlavní třídu a kolonádu. Velmi čistý, upravený pokoj s lednicí, trezorem, županem, dekou navíc. Vše skvěle přichytáno.

  • Trochu mi vadilo jídlo. Ke snídani celkem slušný výběr. Večeře mě ale zklamaly, příliš jednoduchá jídla, něco mezi školní a nemocniční stravou... Vzhledem k tomu,že jsem tam nebyla jako pacient, představovala bych si v takové, jinak skvělé, léčebně, jídlo i pro náročnějšího strávníka...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ludmila Dudková

одинокий путешественник, 10.4.2017

Čeština

  • Overall rating
0 %
  • Ochota personálu, čistota a komfort.

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Hana Hodková

одинокий путешественник, 5.4.2017

Ústecký kraj

  • Overall rating
50 %
  • Celkový pobyt byl pěkný odpovídal ceně,byla jsem velice spokojená s Vašimi službami.Děkuji

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Vašek Hložek

одинокий путешественник, 2.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • maximalni spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka Heřmanová

одинокий путешественник, 22.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se mi jak chování celého personálu , tak i to že bylo vše v jedné budově , co se týče procedur , pokojů a jídelny. Velice se mi líbila jídelna a celý personál , který nás tam obsluhoval...i velice dobré menu... Já za sebe mohu tento lázeňský hotel vřele doporučit...byla jsem velice spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Urbanová

одинокий путешественник, 14.11.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Koloros Josef

Пожилые пары, 23.10.2016

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.